Home  -  Trips  -  over ons  -  contact/locatie  -  Foto's  -  Gastenboek  

 

Sea Cow Charters - About us


DE KAPITEINS:
 

Wij, Henk en Gea, zijn sinds januari 2013 de trotse eigenaren van de SEACOW.

Tijdens een vakantie In 2009 zijn wij verliefd geworden op het mooie eiland Bonaire. Tijdens deze vakantie werd het plan geopperd om onze droom te verwezenlijken: wonen, werken en genieten van de relaxte sfeer van dit prachtige eiland. Aangezien Henk bij de politie werkte in Nederland werd er vandaar uit gesolliciteerd naar het korps Bonaire waar hij uiteindelijk begin 2011 kon gaan beginnen. Gea had verschillende baantjes waaronder gastvrouw op een catamaran. Hieruit ontstond weer een mooie droom: onze eigen boot om mensen de mooie onderwaterwereld van Bonaire te laten zien. En het geluk was met ons, de seacow charters kwam te koop en ……….. weer kwam een droom uit.

De seacow vaart zowel voor cruisetoeristen als voor de plaatselijke toerist en uiteraard onze eigen bewoners.

Hou je van een gezellige, ongedwongen sfeer, dan is het zeker de moeite waard om met ons een moooooving experience aan te gaan. Uiteraard kun je ons ook altijd benaderen als je iets te vieren hebt, alles kan in overleg.

Hope to see you on board,

Greetings Henk & Gea.


DE BOOT:
 

De boot is van origine een catamaran, In 2016 hebben we haar gevonden op Curacao.
Geloof het of niet maar we hebben de boot volledig door midden gezaagd en met 2 meter verlengd, waardoor ze nu, met haar ruime 12 meter lengte, met gemak comfortabele ruimte en schaduw biedt voor alle passagiers en de bemanning. De boot is na deze grondige restauratie nu in uitstekende staat en vaart bijna dagelijks naar Klein Bonaire voor geweldige snorkeltrips en sunsets.

Enkele interessante gegevens:
Een catamaran heeft een zwevende structuur op twee grote drijvers.
De ruim 12 meter lange boot is uitgerust met twee grote metalen trappen zodat iedereen gemakkelijk het water in en uit kan.
De boot wordt voortgestuwd door twee sterke en betrouwbare Suzuki DF140ATX motoren
Alle vereiste veiligheidsmaterialen zijn aan boord en de volledige bemanning is getraind in Eerste hulp, zuurstof toediening en AED.

 


Bel ons: 785-7727  -  Mail ons: info@seacow-bonaire.com  -  Design: Bonaire Design Studio